Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så kall, du är så smutsig

Det var så kallt

Händerna darrade
Tänderna hackade

Dina fingrar smekte mig långsamt på kinden
dina fingrar, kalla som is
lena som sammet

Du smekte mig sakta, saktare
Du slutade inte röra min kind

Jag ville att du skulle sluta
ville att du skulle gå
Ville inte se dina smutsiga
ögon titta på min kropp
medan du tog kärleken ifrån mig




Fri vers av Chidaper
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-15 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chidaper