Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kärlek kan göra


Hjärnan går på högvarv
en salig röra av tankar
men inte tänker jag
bättre för det

Kroppen går på sparlåga
ett slumrande tillstånd
men inte jobbar jag
bättre av det

Huden min är varm
efter kontak med din
och nog känns det
bättre efter det






Fri vers av AjBi
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-05 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi