Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken dör - leve kärleken


Musiken spelades
utan toner
örat lyssnade
efter det osagda

Maten kokade
plattan avstängd
magen kurrade
efter det oätna

De tittade på varann
utan ögonkontakt
läpparna rörde sig
efter det onåbara

Kropparna skrek
fast inget hördes
men allt inuti
slogs i raseri

Hjärtat slog taktfast
men rytmen saknades
melodin var falsk
ryktet blev dess död

Dörren slog igen
fönstret slogs upp
ut med det gamla
in med det nya

Höstvindar friska
virvlar runt dammet
sopar rent vrårna

- en ny dag randas







Fri vers av AjBi
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi