Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkortad ändelse


Surrande fläktar
surrande flugor
surrande folkmassa

Skrikande däck
skrikande bebis
skrikande fågel

Dansande trana
dansande par
dansande vind

Skrattande mås
skrattande läte
skrattande publik

Nicka ja
nicka boll
nicka till


... förkortande förändring




Fri vers av AjBi
Läst 184 gånger
Publicerad 2009-08-06 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi