Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbandet


Strålande tider
väntar om hörnet
sommaren kämpar
att hålla sig kvar

Kärleksbanden är starka
fast de töjs ut
men det märker inte du
fast du är den som drar

Jag kommer snart
att dra jag med
men först - allra först
klipper jag bandet

Strålande tider
väntar om hörnet
kärleken kämpade
men fanns inte kvar

Du far i backen
när bandet går av
ser förvånat upp

- men jag är inte kvar





Fri vers av AjBi
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-06 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi