Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla fågeln


Balkongdörren öppnas
när morgonen randas
trafikens brus hörs
samhällets puls vibrerar

Fågeln sitter på räcket
tittar lugnt på mig
ur dess strupe
en klockren ton

Så spröd så vacker
så liten och dunig
hörs dess röst
över allt sorl

Tiden står stilla
vi tittar på varann
fågeln blinkar
jag känner värme

... naturen kallar










Fri vers av AjBi
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-06 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi