Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tanke


Tunnelbanans gnissel
påminner om
stressen...
trängseln...
håglösheten...

Semestern pågår
jag längtar till
lugnet...
ensamheten...
livsglädjen...

Livet är kort
men ändå långt
vägen är rak
men ändå krokig

Varje dag är ny
och den första
på resten
av vårt liv

- nyttja den väl




Fri vers av AjBi
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-06 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi