Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- När man gått så långt att försöka hitta sitt sanna jag, När man sett Liemannen i ögonen och ändå passerat - När man uteslutit familjens heder och den avkomma man är ifrån - - När man står vid klippan brevid Världens Ände, och ser ut över horisonte


Vid Världens Ände

När man kommer ifrån ett arv av flera tusen år av hat, blodspillan, heder och samvete, frihet, rättvisa och sist, men inte minst, nationalsocialister ....

Då är det inte lätt av bryta sig ur denna kedja av hat.
Jag är bunden i en Värld där bara Vi i vår släkt existerar.
Där bara vi anser vad som är Rätt och vad som är Fel.

Jag kommer alltid att ha denna del inom mig - en hatfull och blodig kamp inom mig som viskar " förrädare " åt mig.
Alltid kommer jag känna en skuld över att jag inte är som mina förfäder var.
De gav sitt liv för att de trodde så starkt på något.
- Att döda för att uppnå, det som på den tiden kallades "frihet" var okej.

i Vårt arv så har alla hjältar och "frihetskämpar" inte ens gett upp när Döden inträffat.

De dog hellre med sin "heder" än att låta någon annan ta den.
Mina förfäder var så envisa.
Så oändligt rättvisa och grymma och hårda.

Vad beror denna egoism och hat av?
- Att vi varit ockuperade i flera tusen år?
- Att vi aldrig någonsin fått sjunga vår egna Nationalsång?
- Få ha egna gränser?

Nej... verkligen inte.
Eventuellt så hade Sanningen trätt fram och om Historien verkligen ville att vi skulle ha ett land, då skulle vi idag ha det.
Men vi vägrade acceptera Historiens Regler,
Och vi bara ryckte åt oss det som var vårt, och fullständigt struntade i Världen!
Vi älskade det vi hade tagit åt oss själva, för att vi ansåg att vi hade förtjänat det.

Vi gav inte Världen tid! Vi bröt mot reglerna!
Detta straffades med att vi blev ockuperade, dödade, plågade -
Tills vi hade fått nog av det! Yttligare en gång!

Det vilar sannerligen en Förbannelse över vårt folk.
En flera tusenårig gammal förbannelse, fylld med hat, blodspillan, rättvisa och ett dominerande sätt och leva.

Vi har svårt för oss att acceptera andra i världen -
Vi har svårt för att låta någon annan komma in i vårt arv -
Vi anser att alla är förrädare -
Vi vill bara ha vårt land.

Det gör att vi bara lever i vår egen värld.
Och när vi ÄNTLIGEN har kommit ut i världen för att utveckla oss,
Förföljer förbannelsen oss ändå!

Vad ska jag göra?





Fri vers av Pettih
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pettih
Pettih