Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man skall dö, dyker inte Änglar eller Gud upp. Utan då dyker Liemannen upp. För att hjälpa en att passera till den värld man var menad och leva i. Men Liemannen lider av förbannelsen. Att förevigt föra själar till dödsriket. Så mycket känslor med


Liemannen Är Min Bästa Vän

Liemannen reser sig.

Tar sin kappa och sin lie, och börjar sin oändliga resa.

Jag ligger halvdöd och hör hur han sakta kommer in i rummet.

Man glömmer verkligheten, och väntar bara på att Han ska befria en.

Liemannen är min bästa vän.

Han ska leda mig till min mening med allt detta.

Detta Liv som vi kallar.

Liemannen säger inget

Han tar med mig till dödsriket.

Allt är så suddigt.

Som om allt bara är en hallucinaton.

Han ser på mig.

Han gråter.

Jag får tårar av att se på Honom.

Då känner jag min mening med livet.

Att dö och träffa någon som kännt samma sak en hel livstid.

ATT VI BÅDA ÄR TAGNA AV EN FÖRBANNELSE SOM SAKTA

SKÄR PÅ OSS.




Fri vers av Pettih
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-10 10:52



Bookmark and Share


  oMareld
bra skrivet petrit. gillar texten du har på pressen också :)
2009-08-10

    Sven-Erik Sköld
Den förbannelsen (FÖRGÄNGLIGHETEN) har JESUS tagit, när Han dog på korset. JESUS: "den som tror på mig, skall leva om han än dör"
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Pettih
Pettih