Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Back to the beginning 6

Jag sover utomhus i ett rött tält.
Utanför viner vinden,
men jag sover lika ljupt för det.
Vi tältar i trädgården,
vi leker,
sover,
och äter smörgåsarna vi hade med.
Men snart ska vi in i värmen.
Dricka varm choklad.
Och tillbaka till verkligheten,
som inte finns




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 11:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som Ebba Grön sjöng: "I den falska verkligheten där ingenting stämmer alls. I den falska verkligheten, som inte finns nånstans."
2009-08-11

    Pistence
enkel men självklar. fixa stavfelet på tredje meningen så förhöjs intrycket.
bra!
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson