Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhetens baksida


Utstädat skåp
uttjatat prat
uttänjt intresse

Påtalat rastlöshet
påtvingat semestermål
pålagt telefonsamtal

Inväntat förståelse
insett fruktlösheten
invakat känslostorm

... instängt friheten...








Fri vers av AjBi
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-07 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi