Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrbar tid


Sömnen lurar oss på dyrbar tid
tid till annat
- till att orka vara vakna


... vi kan ju missa nåt...




Fri vers av AjBi
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-07 00:16



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Huga. Missa nåt... nää.. Zzz *bah*
2009-08-07

  peter markurth
bra
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi