Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid


Klockan tickar
hjärtat slår
- tiden går

Klockan ringer
hjärtat springer
- tiden rinner

Klockan tystnar
hjärtat stannar
- i tidens hamnar




Fri vers av AjBi
Läst 229 gånger
Publicerad 2009-08-07 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi