Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt

Klockan slår tolv slag
då är den dagen förbi
så har det bestämts.




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-08 00:11

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Maria T
och en ny dag börjar
2009-08-09

    ej medlem längre
Innan klockan kom till förflöt tiden på ett annat sätt ...
2009-08-09

  peter markurth
fin
2009-08-08

  thyra
Ja, inget har vi att säga till om :)

Fint påkommet!
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP