Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta och glädje


Smärta som lever
känns och förtär
finns ständigt här

Glädje som frodas
känns och blomstrar
växer ständigt här

De slåss om plats
om uppmärksamhet

- varför vinner smärtan oftast




Fri vers av AjBi
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-08 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi