Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärgårdsliv


Vågorna rullar in mot klippan
porlande lekande tafatt
skummet yr när de krossas
mot klippans hårda kant

Tången böljar under ytan
viktlös gungande i frid
sjögräsets tentakler
svajar ständigt förbi

Doften av havet
måsarnas skri
seglen som svajar
jag är lycklig och fri

Vinden den smeker
min törstande hud
solen ger värme
livsglädjen stärks

Grässtråna sträcker
sig upp mot skyn
vassen liksom sprakar
genom vindens ljud

Det är sommar
... när den är som bäst




Fri vers av AjBi
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-08 08:03



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Gäller att njuta på, denna kort underbara tid. Fint!
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi