Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillasyster

Jag står därinne
i det rummet du lämnade
Rosa tapeter, änglar vid sängen
Ett vanligt flickrum

Åh, lillasyster
Varför lämnade du oss bakom dig?
Jag längtar efter dig så mycket att det glöder inom mig

Du är borta, du är inte här
Men jag ser ju dig
Du sitter och leker med dockhuset

Åh, lillasyster
Är du här för att hämta mig nu?
Lämna mig aldrig igen, lova det.

Kan inte jag få vara död med dig?




Älskade lillasyster!




Fri vers av Chidaper
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-09 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chidaper