Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslodamm

Känslor till tusen
virvlar omkring
som damm i luften
- fångar febrilt

Argsint dimper ner
spottar och fräser
blänger ilsket
- vill jag inte ha

Fnitter vaggar ner
som en fjäder
fnissar och drömmer
- blir jag glad av

Gråt rör sig ryckigt
hickar sig fram
vill och vill inte
- stryker jag milt

Sorg är tyst och tung
allt står still
eftertankens tid
- kramar jag på

Avund kikar ner
grön som spenat
men har ingen styrka
-lämnar jag därhän

Glädje hörs i rummet
solen tittar fram
skrattar och ler

- den vill jag ha :-)








Fri vers av AjBi
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-09 16:18



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Känslors uttryck, virvlar i dur och i moll, landar i ljuset hoppfullt...
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi