Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag håller din hand, klarar du dig då?

O det rinner och rinner
från mina kinder när dina
ögon är slutna och din
hand kramar om min precis
som att du vill att jag
ska stanna och se till så
att du inte går vilse i
det snart kommande mörkret

Jag har lovat dig tyst för
mig själv att inte gråta i
din närhet,
hur mycket jag än måste hålla
ögonlocken torra


Jag älskar dig, jag älskar dig

Hur mina andetag förändras
när du sträcker dig efter
min hand är nästintill
oförklarig,

det gör så ont att veta att jag
ska få fortsätta andas men inte du

Släpp inte min hand, låt mig
inte tappa greppet om dig
Jag vill känna din varma hand krama
om min så att jag vet att du lever

Jag är livrädd att imorgon när jag
vaknar så har du gått genom mörkret
själv, utan min hand i din

Snälla, lämna mig inte nu
Jag vill ju säga att jag
älskar dig mer än vad du
någonsin kan ana




Fri vers av Chidaper
Läst 586 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-10 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chidaper