Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen idag

Jag målar världen som en bild
Bilden är vild
Jag sjunger världens sång
När jag står i betong

Jag ser världens drama
Där alla är galna
Jag lyssnar på världens toner
Pirate Bay sparar mig kroner

Jag tittar på världens grund
Inte blir jag lugn
Jag lyssnar till mitt hjärta
Bara Rohypnol dämpar min smärta

Jag ser hur världen klär dig
Men inte mig, Peter skär sig
Jag önskar världen kunde benåda
När Peter ser askan av hoppets låga

Jag ser världen, om den nu heter så
Men världen ser inte Peter.K




Fri vers av Peter.k
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter.k