Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dyster verklighet

Har precis vart och köpt en dam
Sökte en kvinna som fött ett barn
Damen i fråga är nött men bra
Dock har hon sin rösträtt kvar

Vi går på konsert, ser nån rock star
Han har en frisyr likt min snopp har
Han är lika blöt som mitt spott var
Ser min dam i ljuset, hur tjock hon var

Skenet bedrar, sade jag med hes röst
Ville lätta på trycket, så jag fes först
Men ack, jag känner en sån skev törst
När hon tog av blusen, jag ser bröst

Olga, sa du att du heter så
Sa jag och markera mig som Peter.K
Publiken gick iväg som ett segertåg
Hoppas nu att ingen ser oss två

Två minuter, tveksam om hon lever då





Fri vers av Peter.k
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-11 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter.k