Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det aldrig mer bli kallt

Sommar, natt i stilla ro
på oss två, det vill jag tro

Vin vi dricker hela natten
Du och jag men inte katten

Misse jagar flygande ting
Hoppar runt och dans i ring

Vi skrattar åt hans vilda lek
Du tar min hand och jag blir vek

Denna natt vi glömmer allt
Låt det aldrig mer bli kallt

Låt oss ha vår sommar kvar
Ännu än i många dar




Fri vers av Therés
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-10-06 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!