Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vanlig dag


18kr

18 kr för en folköl



kassörskans finniga ansikte förvandlades
till ett stjärnklart och tomt universum



jag gick ut på asfalten som belystes av neonljusen och dom bara längtade efter att dö i aids



en snygg tjej stod vid övergångstället, kände lukten av hennes hår, fick halvstånd och tände en cigarett



"kan jag få köpa en cigg?" sa hon och klistrade på ett flin, jag gav henne en
som den ståtliga riddaren "sir inte-fick-ligga-lott" var ändå för uttråkad....



allt pladder för den ynka njutningen



jag köpte en Mcdonaldshamburgare och kände att jag växte som människa



det satt en ful unge och petade sig i näsan vid ett annat bord,
nästa generation var räddad



jag drack min folköl för 18 kr



himlens näktar



guds frus fittas saft



råttmjölk



solen går upp och backar bandet
och tjackpundarna runkar till svt´s testbild




Övriga genrer av Robert Gröndahl
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 16:30



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
sjukt bra!
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Robert Gröndahl
Robert Gröndahl