Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.-


Dårhuset Sverige.

Jag läste i tidningen att Anders Eklund fick permission för att köpa solglasögon. Jag tänkte att felet i den här historien ligger inte i det faktumet att han har fått permission utan snarare i frågan: det ska väl fan inte finnas sol där han befinner sig!?

Varje gång dom svarta molnen hopar sig ringer jag arbetsförmedlingen och ljuger ihop lite olika meningslösa jobb som jag sökt och så kommer solen fram igen.

Varje dag är liksom att bli brutalt misshandlad och att få betala med att suga kuk efteråt med ditt 12-siffriga nummer i pannan.

Har du tänkt på vad det innebär att bli född till en köttklump sprungen ur en fitta?
"jag jobbar, tittar lite tv på kvällarna mest och sådär. vadå då?"

Jag satt på en bänk, drack en öl och på något sätt kändes det som att skräpet på asfalten kunde ge mig mera svar på varför jag sitter på en planet som snurrar ute i mörkret än vad någon levande varelse kunde.




Fri vers av Robert Gröndahl
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-20 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Gröndahl
Robert Gröndahl