Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ritualisten I

 

Plötsligt tappade jag mina skygglappar
blev stående stum
betraktande ett scenario
jag själv var delaktig i.

Allt vi gjorde
från det vi antog dagens tyngd
till återkomsten, hemmets vrå
bestod av ritualer, specialdesignade.

Det handlade om vanor
vi omedvetet skapade
runt vårt varande.

Erkänner att i andra hand
höll vi hårt om en annan tillvaro,
skeenden omgärdade av ritualer.

Var vi de första ritualisterna...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-12 00:04



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vi har alla våra ritualer. Det är väl tur det , annars skulle man behöva fundera hela tiden på nästa steg, även om det var sånt man gör varje dag. Väl uttryckt.
2009-08-12

  Dick Ainranher
utmärkt, utmärkt målande och koncist
2009-08-12

  peter markurth
väldigt bra uttryckt
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt