Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har hört (världsordning)


Har hört att vi egentligen existerar av ren slump
att det varken finns någon rättvisa eller ordning
att själen är inbillning och hjärtat bara en muskel
som pumpar

Har hört mycket men jag tror att det bara är
löst prat.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-25 14:40



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Eller kanske propaganda? Bra text. Hälsar vännen Fredrik
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP