Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi inte ser vet vi ingenting om

Det finns en man som avskyr homosexuella.
Han går till en restaurang i kvarteret där jag bor,
dag efter dag.

Varje måltid inleds med att han slickar sig om munnen
varje måltid avslutas med att han skickar komplimanger
till kocken

Sedan går han till fikarummet på jobbet
där han rapar belåtet,
tar en kopp kaffe
samtidigt som han håller otrevliga utläggningar
om homosexuella

Kocken på restaurangen i mitt kvarter
heter Björn,
han sjunger i köket
och har en sambo som heter Fred.

Jag hade önskat att han emellanåt hade lagt en spottloska
i sina gästers lunchmeny.




Fri vers av Tina-sol
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-12 20:26



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Det finns så många människor som agerar dubbelt och där förtryck av andra blir rädslans försvar, tragiskt och ja bra skildrat!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol