Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-------------------------




sluta ring honom
jävla
slyna
han tycker
inte om
dig
och
för
i
helvete
sluta grina











Övriga genrer av m.ricknell
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-13 01:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
rakt på sak, så klart
2009-09-21

  blaite
Kalas bra..kort och kanon
2009-08-17

  peter markurth
stark, komprimerad, mkt bra
2009-08-17

    ej medlem längre
annan*
2009-08-13

    ej medlem längre
tolka det först som om det var menat mot någon anna
men så läste jag igen å tänkte, kan det inte vara till dig själv

vilket som den e ärlig å rak vem den än är till
snyggt skrivet från början till slut (:
2009-08-13

  Tobias Nilzon
auch! :o/ denna kändes, överallt
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell