Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interiör


Ljuslågor flämtar
tända nu mitt på dagen
sorg är i huset

Norrköpingstavlor:
strömmande vattenfallen -
glaset speglar gråt

Bokhyllans skinnband -
ett finger stryker över
dammet har samlats




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-13 20:10

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    resilient
det känns som om någon går runt i ett dödsbo. vackert, försiktigt.
2009-08-15

    ej medlem längre
Nr 2 tycker jag är en fin bild. Man känner saknaden ...
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP