Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad av charm

Tror att saker böjar hända inom mig,
de pirrar till, jag är glad, allt beror på dig.

Allt är spännande, lever i en längtan, tror jag är kär,
dina kramar får mig att le, och jag vill bara dig komma när.

Jag vill stanna tiden, längtar redan, trots att vi sågs nyss,
du gör mig varm, kommer jag våga att ge dig min första kyss?

Försvinner nu på resa, en vecka kommer vara en evig väntan,
känner redan nu, hur allt kommer att bli en plåga, en evig längtan.

Du besöker mina drömmar, jag vill i verkligheten möta dina fingrar,
du är som en ängel, sagolik och vacker, du får mig att sväva utan vingar.

Mina ögon på dig landar i smyg, undrar om du ser min blick,
vilken känsla, svävar på moln, av pussen jag på kinden fick.

Allt känns så avslappnat när du är nära, så enkelt och så lätt.
Vad döljer sig bakom hörnet, ingen vet, men måste få se om detta är rätt.

Ditt mörka hår gör mig knäsvag, undra om det är mjukt och lent,
måste få känna, röra, det doftar så gott, så rent.

Blodet pulserar i hela kroppen på mig, känner mig ovanligt varm,
jag tror jag är fångad, du har förtrollat mig med din charm.

Hoppas att de är en resa till kärlekens värld, att jag fångar ditt hjärta,
snälla håll nu tummarna för mig, så det inte skall sluta med smärta.




Fri vers av Sissi
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-10-06 14:03



Bookmark and Share


    Sissi
hehe tack...;)
2005-10-18

    glidrens
Fångad av en dikt!!

Tack för den :-)
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sissi