Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lek



mina ord tog slut
i samma stund som livet slutade leka med mig




Fri vers av dofta
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-10-06 17:23



Bookmark and Share


    livräddaren
jepp så är det!
2005-10-06

  Markattan
Håller med nedanstående, men förstår känslan. Ibland finns orden bara inte där...
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta