Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningstid


Gryningstimman nalkas
naturen tycks sova
lugnet hägrar
- jag är vaken

Tystnaden runt mig
är ogenomtränglig
oron driver på
- jag vill något

Vill inte längre
slösa min tid
på fel plats
- jag vill iväg

Alla andra sover
är i drömmarnas land
endast en är redo
- jag vill i hamn






Fri vers av AjBi
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-15 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi