Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild januari-09


Räddningen i natten


Hon gråter sina
allra sista tårar
och bäddar dem
med omsorg
runt hans själ

med månskenet
som vän på
sista resan
och tysta vingar
som vill henne väl

blir färden hem
till räddningen
i natten
ett litet ljus i mörkret
runtomkring

och kanske får hon
ro och frid inom sig
fastän hon inte ångrar
någonting





Fri vers av Junitvillingen
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-15 22:44



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhh så vacker text...friden och ron kommer ...ångra ska man aldrig ...allt man går igenom stärker i slutändan...berikar själen på ett eller annat sätt...stor kram finaste !
2009-08-16

  Yrre VIP
Mycket gripande och vackert skrivet.
2009-08-16

  Lisa Höglund
Dina dikter är verkligen speciella, för alla berättar en historia... Det gillar vi! Och denna är hur fin som helst, jag förstår inte hur du gör men du skriver så att man ser allting inne i huvudet, det blir som en liten kortfilm. Och allt är skrivet med sådan känsla att man nästan grinar (i alla fall jag).
Gåtfull, mystisk, vacker, spännande, målande, gripande... Kort sagt ;-)
2009-08-16

  Suzy med punkterna
Första versen är otrolig vännen .........
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen