Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många

Vem vill drunkna i tårar
när man kan
rulla runt
i skratthög

Vem vill
skrika och gorma
när man kan viska
och smeka

Men hur många
oälskade ensamma
människor
finns det ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-10-06 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan