Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturkraft

Vindens sus
växlar i styrka
trädens löv
gungar i takt

Molnen susar förbi
i snabbare takt
ovädret nalkas
lugnet avtar

Färgen på himlen
förändras abrupt
en mörkare ton
ger tyngd och allvar

Åskan mullrar
blixtarna yr
regnet smattrar
vansinnet styr

Det kommer att avta
så småningom
under tiden vilar
trygghet i hemmets vrå









Fri vers av AjBi
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-16 12:35



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Vackert beskrivet! Tack för en underbar läsning:) och som vi alla vet efter stormen kommer solen och i dikten solen finns i hemmets vrå, solen dricker kaffe? :p

*applåd*
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi