Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär igen


I dag åkte han hem

Jag saknade honom
innan han steg ut genom dörren

Jag älskar verkligen den mannen

Trodde mej ej kunna älska så igen

Men nu är jag så där kär igen som
jag aldrig mer blir



kramar kudden




Fri vers av Therés
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-10-06 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!