Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går


Tiden står still
fast den går
tankar kommer
minnen likaså

Så många öden
jag mött och hört
så många platser
jag sett och rest ifrån

Vad är meningen
med allt som skett
vad ska jag lära
och lära ut

På äldre dar
förstår jag mer
under unga dar
lärde jag mer

Men känslan
och insikten
fanns alltid där
fast jag inget förstod

Ge mig ett pussel
av mitt eget liv
så får jag se
om bitarna passar






Fri vers av AjBi
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-17 08:58



Bookmark and Share


  Rosen VIP
ge mig ett pussel av mitt eget liv så får jag se om de passar...så tänkvärt skrivet!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi