Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet


Regnet vräker ner
i strida strömmar
himlen är svart
som sot

Dropparna slår i taket
ekar i rummet under
som hetsiga trumslag
i rasande tempo

Fönsterrutornas glas
visar spår av regn
som kurviga vägar
nerför branta stup

Rytmen är bedövande
härligt sövande
lugnar en stressad själ
som faller i sömn






Fri vers av AjBi
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi