Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvdans


Älvorna dansar graciöst
svävar fram
över buskar och gräs

Trollbinder allt och alla
ler och njuter
skira men starka

Känn av friden
fast du inte tror
men du ska märka

- de finns på Moder Jord





Fri vers av AjBi
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 09:00



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vackert..
2010-01-02

  Rosen VIP
Fin mjuk poesi!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi