Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vänder


Nytt liv väntar om hörnet
jag har bestämt mig
tar klivet nu
- rätt ut

Hoppet spirar
tilliten väcks upp
nyfiket tittar jag framåt
hoppas allt blir ännu bättre


... Hallå Framtiden... nu kommer jag






Fri vers av AjBi
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-19 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi