Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålgrå horisont...

 

Att dagen bortom tvivel
landar önskningar

i en gråfärgad pöl,
lägger alla tankar
i en svartvit bägare, tvivlaren...

Stegen mot berget andas
för där lever önskningar,
där andas ålder,
där blir det obeskrivliga
sanningen i dina färger
ett andetag.

Att dagen bortom tvivel
landar önskningar,
mossan mjuk,
vinden varlig
taggar,
vart steg foten söker

Mjukhet...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-19 23:00



Bookmark and Share


  kärleks ängel
mjuk o känslig!!
2009-08-21

  peter markurth
den var finkänslig, mkt bra
2009-08-21

  Elaine.S VIP
Ytterst känslosamt och vibrerande
2009-08-20

  Lena Krantz VIP
Här väcker du en önskan hos mig

just det där att vara fri att vandra mot vad jag än vill

hmm...men jag är ju familjeförsörjare så jag går dit jag kan....inte alltid dit jag vill
2009-08-19

  Gawain VIP
Mycket gentilt, väldigt snyggt, för att inte säga rent fint,,
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt