Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hängning


Nu är det färdigt
där hänger de
rad på rad

I sin tystnad
talar de ändå
med sina färger

Olika meddelanden
lämnar de
till betraktarna

En vecka
ska de hänga
till beskådan


- mina tavlor på utställningen




Fri vers av AjBi
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-21 19:29



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi