Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttheten

Tröttheten slog till
skoningslöst
kom snett nedifrån
och tog kommandot

Viljekraften ville
kroppen kämpade emot
men förnuftet segrade
som alltid

Frusenheten kom direkt
ögonen blinkade febrilt
men inget kunde hejda
trötthetens framfart

Släpandet till sängen
kändes skönt
lakanets svalka
mot redan sval kropp

Leendet kröp fram
täcket drogs upp
snart sov jag
drömde drömlöst











Fri vers av AjBi
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-21 23:05



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Svala lakan om en trött kropp...kan endast betyda god sömn!
bra skrivet!
2009-08-22

  Miss Mod
Så enkelt härligt och skönt kan det verkligen vara, kalla lakan!
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi