Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Stäng inte dörrarna!"


Dörrarna




Se upp för dörrarna







Dörrarna stängs




Fri vers av Whatsername
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-21 23:40



Bookmark and Share


    beatnikhjärta
Haha, vilken poet du är Els!
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Whatsername
Whatsername