Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är är 14 exempel


Det finns fler än 10 orsaker till att jag hatar dig...

Jag hatar ditt hår
Jag hatar alla dina genomskinliga kläder

Jag hatar ditt sätt att prata med andra
Jag hatar att du tror du är överlägsen

Jag hatar hur du lurar alla
Jag hatar din falska yta

Jag hatar ditt inre
Jag hatar alla dina så kallade känslor

Jag hatar att du älskar mig
Jag hatar att du bara inte kan släppa det

Jag hatar att du lurar henne
Jag hatar att hon inte märker det

Mest av allt hatar jag att du fick mig skriva det här
Jag hatar att du tog min tid






















(känn dig träffad
känn dig hatad)




Fri vers av Whatsername
Läst 817 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-04 17:49



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Absolut, hat. Gillas
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Whatsername
Whatsername