Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från himlars höjd


Hon är den stjärna
på himlavalvet
som lyser klarast
av allihop
när mänskor gråter
där under himlen
och skriker ut
sina ångestrop

då finns hon där
med sitt mjuka väsen
och breder ut
sina vingar som
hon sedan lägger
runt deras själar
och ger dem trygghet
djupt där inom

hon visar vägen
till glädjens rike
och ber dem att
inte dröja kvar
för där finns allt det
som de har saknat
och där får frågorna
sanna svar

hon är en stjärna
med änglavingar
som sedan flyger
så glad och nöjd
tills nästa gång det
är dags att landa
i någons hjärta
från himlars höjd








Fri vers av Junitvillingen
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-22 12:27



Bookmark and Share


  sulimaa
Nemen åhhhhh så innerligt vackert...det var det finaste jag läst på väldigt länge ...man får tårar i ögonen...jag bokmärker!!!
2009-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att det är Jesus som är vägen.
2009-08-22

  Cosmic Johanna
Vackert hoppfullt!

En underbar bild till:-)

himmelska applåder!:-)
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen