Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räkna inte vita kråkor


tänk dig att jag ska resa
genom ögats alla väggar
och hitta ett helt nytt språk

ett språk byggt av ordens alla gester
skrikets innersta tecken
tänk på alla frågor jag kommer föda

jag ska hitta ett svar
på hudens självaste tankar
spotta ut cellernas kärna
långt ut i adriatiska havet

så när du gömmer dig själv
i metaforer
och faller ner för östkarpaternas sluttningar
som en nybakad lodjursunge

tänk på någon annan än dig själv

tänk dig tiotusen björnar av vargben
som tjuter när du sover
hör hur de räknar stjärnorna
för de som ännu inte funnits

tänk på det




Övriga genrer av himlens hemlighet VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-22 17:17



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Spännande kommunikationsförsök!
Låter som om du spelar (ska spela) teater!?!
2009-08-24

  Snabel
aaa jag skall tänka på det....
jätte bra dikt, du tutchade min själ!
2009-08-22

  Daniel_78 VIP
jag tänker
2009-08-22

    resilient
slutet. Det är magnifikt.
2009-08-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag tänker...o faller i koma...på ett underbart sätt..
Helt underbara rader, med ett oövervinnligt språk..
Bravo!!/B
2009-08-22

  himlens hemlighet VIP
belaja vorona lr nåt
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP