Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I was 80s

Salomon
väska med ett stort
Z
på ryggen

Silverpennan
som fyllde
i alla svarta fält

Tiden
flöt förbi
likt vind i ett
ekträd




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 789 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-22 21:40



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Minns..
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan