Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag spränger kompassen

Jag rutar in mig
i en
gränslös ram

Spretar utanför
kompassens gränser

Jag dricker en öl på en tisdag
och älskar som om det vore
lördag

Här utanför mallen
är jag inne i mig själv
och det blir inte
mycket
sannare än så




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 857 gånger
Publicerad 2005-10-07 20:11



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Den här är alltså sååå härlig i sina "motsägelsefullhet".
Jag blir helt stum och glad.
Som du märker , kom jag inte på
vad jag exakt ville ha sagt utan
fick använda ett påhittat ord...
femma o favvo.
2005-10-08

  Smultris
*Stum*
2005-10-07

  Isla Estrecho
Alltså... jag vet inte hur jag ska börja eller sluta den här kommentaren. Detta blir en favorit. Den son inte förstår varför spretar inte utanför kompassens gränser och är instängd i mallen.
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan