Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgasm

Jag sluter mina läppar
om dina
läppar
och tungan leker
under dina stön

Mina händer
smeker mage
och lår
belöning
i njutning
jag ser och får

Du darrar skälver
som om
döden var här
men vi har
aldrig kännt oss så
levande

Orgasmen
är
livet i en honungsburk
och Nalle Puh
skruvar på
korken
inifrån




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-10-07 20:16



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
ha ha ha ha ha...den va söt.
Överraskande slut dock...lite "avtändande" med Nalle Puh.
På ett sätt gulligt , men på ett sätt "lite för mycket för barn".
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan